Bøger læst

Disse bøger har jeg læst i oktober 2022

I oktober har jeg fået læst 4 bøger. Jeg er lidt ærgerlig over at jeg ikke nåede at læse flere bøger, men jeg havde mange andre ting på programmet i oktober også. Man skal huske ikke at slå sig selv i hovedet over at have en periode med læse-pause, og desuden er det flot om man får læst en halv bog eller 10 bøger på en måned. Jeg kan bare godt være lidt strid mod mig selv når det kommer til sådan noget, kender du det? Det har dog været en håndfuld rigtig gode bøger jeg har læst her i måneden, hvor halvdelen af bøgerne har fået fuldt hus i stjerner. Der er forresten lavet anmeldelser på alle bøgerne her på bloggen, så du kan læse mine holdninger til disse bøger mere uddybende.

1. Anne fra Grønnebakken

Anne fra Grønnebakken har jeg givet 5 ud af 5 stjerner. Denne bog er helt klar en ny favorit og jeg skal hvert fald også have læst de resterende ‘Anne fra Grønnebakken’ bøger på et tidspunkt. Der er 8 bøger i serien, så der er nok at gå igang med. Bogen er oprindeligt fra 1908 og skrevet som en børnebog, men den er stadig fantastisk underholdende og varm læsning i 2022 – og målgruppen er, i min optik, alle aldre.

2. Vi var løgnere af E. Lockhart

Vi var løgnere har jeg givet 4 ud af 5 stjerner. Det var en ny genre for mig at læse, da jeg ikke er vant til at læse dramaer og så meget spænding, men jeg var vild med den. Den var spændende helt til det sidste og man higede hele tiden efter mere og mere og mere. Desuden er det en kort bog (under 250 sider), og meget letlæselig. Grunden til at jeg ikke kunne give den fuldt hus i stjerner, var sproget. Der er ikke dårligt sprog i bogen, men til tider er det bare ikke helt så godt i mine øjne.

3. Daisy Jones & The Six af Taylor Jenkins-Reid

Daisy Jones & The Six har jeg givet 5 ud af 5 stjerner. Denne bog er en af de mest geniale bøger jeg har læst. Den er skrevet i interview form om et rockband fra 1970’erne og handler blandt andet om deres storhedstid. Jeg havde absolut ikke regnet med at være så vild med bogen som jeg var, men den var bare helt vildt god altså. Denne bog vil jeg anbefale til enhver! Jeg læste den på engelsk, men den er også blevet oversat til dansk.

4. En familie af løgnere af E. Lockhart

En familie af løgnere har jeg givet 3 ud af 5 stjerner. Denne bog er en efterfølger til ‘Vi var løgnere’ af samme forfatter. I min optik var denne bog ikke nær så god som den første, men dog stadig en spændende bog. Bogen var, ligesom den første bog, letlæselig – så derfor var fantastisk at læse på sådan en måned hvor det kan være lidt svært at komme igennem bøgerne eller hvor man måske har mistet læselysten lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *