Om bloggen

Hvem er jeg?

Jeg hedder Emma og er 23 år gammel. Jeg bor i et rækkehus i Horsens med min kæreste og vores hund, Viggo. Til hverdag er jeg for tiden i praktik som eventkoordinator – jeg elsker nemlig at bringe glæde til folk og hjælpe hvor jeg kan, hvilket jeg også håber denne blog til dels formår at gøre.

Bøger har været en stor del af mit liv siden jeg var barn. Jeg husker tydeligt at mine forældre tog min storesøster og jeg med på biblioteket hver måned hvor vi gav den gas og lånte tonsvis af bøger – og jeg elskede det! Da jeg kom i mine teenageår, forsvandt jeg ind i fantasy bøgerne og læste rigtig meget.

Da jeg begyndte på gymnasiet i 2015, stoppede jeg langsomt med at læse for egen fornøjelses skyld. Jeg havde nok at se til med fagbøgerne og derfra mistede jeg desværre lidt interessen i skønlitteratur. I 2019 begyndte jeg på universitetet, så der havde jeg også nok at se til.

I marts 2020 blev jeg sygemeldt grundet nogle diskusprolapser, og jeg lever nu med kroniske smerter. For et par måneder siden så jeg en video på YouTube med en boganmeldelse og fik lyst til at læse bogen. Derfra har jeg fuldstændig fået boggejsten tilbage.

Bøger er nu, igen, en kæmpe stor interesse for mig og de er mit pusterum. Jeg glæder mig til at dele min begejstring for bøgernes fantastiske verden med dig!