Kærlighedsroman, Romaner

Ali Hazelwood – The Love Hypothesis

The Love Hypothesis af Ali Hazelwood. Udgivet af Sphere i 2021. Læst på engelsk som er originalsprog (findes også som dansk oversættelse). 384 sider.

Olive Smith er Ph.D-studerende og er ikke på udkig efter romantiske forhold – hun har travlt med sit studie, og tror ikke på længerevarende romantisk forhold. Hun har været kærester med (navn?), men de gik hver til sit. Olive’s bedste veninde, (navn?), tror dog på kærligheden og det er tydeligt for Olive at hun er forelsket i (navn?). Olive ønsker at hendes bedste veninde skal være glad og ved at hun ikke kan finde på at gå efter Olive’s ekskæreste i frygt for at gøre Olive ked af det. Olive beslutter sig derfor at lade som om hun ser en anden fyr og ender på den måde ud i et fake-dating forhold med hendes professor.

Jeg er ret vild med kærlighedsbøger og -film bygget op omkring konceptet af fake dating. Vennegruppen i The Love Hypothesis er desuden godt beskrevet og meget nemme at holde af og holde med. Det er som sådan ikke underligt at det er professoren eftersom Olive er Ph-D. studerende og dermed føles det ikke som studerende/lærer-forhold, som jeg ellers synes er upassende. Det fungerer godt i denne bog og jeg er vild med det!

Bogen er meget forudsigelig idet den lidt er opbygget på en måde hvor det “bare” er; step 1, step 2, step 3 osv.. Der er ikke så mange uforudsigeligheder eller steder hvor vores hovedperson får meget modgang eller lignende. Det kunne jeg måske godt savne en lille smule, men det er stadig en god romantisk bog med en god start, midte og slutning.

Vær opmærksom på at der er seksuelt indhold i bogen og især 1 ret spicy sex-scene i bogen – det er nemlig ikke alle der gider læse bøger med spicy scener.

Alt i alt en god bog som jeg har valgt at give 4 stjerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *