Spænding

E. Lockhart – En familie af løgnere

En familie af løgnere af E. Lockhart. Oversat af Elisabeth Kirtzner. Udgivet af Høst & Søn i 2022, oprindelig udgivet i 2022 med titlen, A family of liars. Læst på dansk, 304 sider.

Denne bog er en prequel til bogen vi var løgnere af samme forfatter. Det vil sige at denne bog foregår forud for første bog. Bogen handler om en af Sinclair mødrenes historier om hendes og søstrenes teenager-år.

Jeg vil ikke spoile noget for hverken denne bog eller første bog, så derfor springer jeg lidt hurtigt over handlingen af bogen og vil istedet dele mine tanker om hvad jeg synes om bogen. Jeg synes at det er super fedt at man får noget baggrundsviden til første bog i forhold til Sinclair familien. Man forstår familien lidt bedre og hvorfor de er som de er.

Det er en god og spændende bog, men også lidt unødvendig i min optik. Første bog kan fint stå alene uden man behøver at læse denne. Desuden synes jeg at man nemt blander hovedpersonen i denne bog sammen med hovedpersonen i første bog, idet skrivestilen og den måde karaktererne fortæller på er meget ens. Det synes jeg er ærgerligt taget i betragtning af at det er en ny historie og cirka 30 år før første bog.

Jeg var altså mere fan af første bog, men denne bog var en fin tilføjelse til historien om Sinclair familien. Jeg ved også at der er mange der bedre kan lide denne bog end den første – så dette er blot min mening.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *